Uçak kazaları, hayatını kaybeden ya da yaralanan yolcularının sayısına göre büyük ya da küçük olarak nitelendirilir. 2 Eylül 1998’de Kanada’da meydana gelen bir uçak kazası ise sadece felaket olarak tanımlanabilir. Tam 15 yıl önce gerçekleşen bu kazada 229 insan yaşamını yitirdi. Uçakta Pablo Picasso’nun “ressam” isimli serisinden bir resim de vardı. Böylece belki de ilk defa önemli bir sanat eseri, bir uçak kazası ile yok olmuş oldu.
Bu yazı 1 Eylül 2013’te Vatan Gazetesi’nde yayımlandı.
Doğan Kitap ve İnkılap Yayınevi tarafından üç kitabı yayımlandı. Eğlenceli Türk Tarihi isimli kitabı üç baskı yaptı. Akşam, Tercüman, Vatan ve Posta gazetelerinde yazar olarak çalıştı.
Bu yazı için bir yorum yapın
Bu yazı hakkında siz ne düşünüyorsunuz?Aşağıdaki formu kullanarak düşüncelerinizi diğer ziyaretçilerle paylaşabilirsiniz